Reservering:

Pandhuis Uden verstrekt geldleningen waarbij u, uw goederen bij ons verkoopt en wij ze gelijk weer voor een periode van 2 maanden voor u reserveren. Bij terugbetaling binnen de afgesproken termijn , van het geleende bedrag , plus een rente percentage per lopende maand dan krijgt u uw eigendommen weer terug.

 

 

 Regels Reserveren van uw eigendom:

 Bij het reserveren en ophalen van de goederen dient u altijd een geldig legitimatiebewijs te overleggen en de klant dient op dag van aangaan reservering de leeftijd van 18 jaar te hebben bereikt.

De kosten van het belenen voor een termijn van 2 maanden bedragen 10 % van het geleende bedrag per maand.

U kunt uw goederen natuurlijk ook altijd eerder ophalen als u dat wilt 

Wanneer u op de vervaldatum niet in staat bent het volledige bedrag af te lossen, bestaat ook de mogelijkheid tot verlengen. De verlenging is voor een termijn van maximaal nog eens 2 maanden.

U moet de kosten van de afgelopen 2 maanden dan wel komen voldoen (dus 2 keer 10% van het geleende bedrag) waarna uw contract verlengd zal worden voor nogmaals 2 maanden.

Wat kunt u zoal aanbieden bij ons:

Goud, zilver, sieraden, telefoons, audio, tablet's, laptop's, instrumenten, gereedschap, witgoed, horloges, etc.

  

Wij wijzen u op het feit dat, indien u het geleende bedrag plus kosten niet binnen de afgesproken termijn terugbetaald, de goederen ons eigendom zullen worden en hierdoor worden aangeboden aan derden.